niedziela, 25 stycznia 2015

Good morning!



Good morning  everyone! 

My name is Julia. I'm 20 years old and I live in Paris. Why have I decided to start a blog? I really don't know.. Ok, I know that has been rather a poor explanation :) In August 2014 I started my YT channel. I have always really wanted to make films, but I have never thought that I could be so crazy about it! I love to film vlogs, lookbooks, hauls and of course videos about my son! 

Today morning, while brushing my teeth I was stroken by a new idea! I said to myself : I will start a blog, it will be a complement of my videos on YT. After 2 minutes of an great excitation of my new idea I think to myself: For what do I need it? Don't I have too many duties around Alex? Maybe yes, but I really want to do it! End of story! I have decided! I'm here with my first blog post.
I would like to have my blog loose, cool and pleasant for everyone!



Czesc wszystkim!


Mam na imie Julia. Mam 20 lat i mieszkam w Paryzu. Dlaczego postanowilam zalozyc bloga? Sam nie wiem.. Ok, zdaje sobie sprawe ze to bylo kiepskie wytlumacznie :) Od sierpnia 2014 roku prowadze swoj kanal na YT. Zawsze chcialam sprobowac nagrywac, ale nigdy nie sadzilam ze moge sie w to az tak bardzo wkrecic. Uwielbiam nagrywac vlogi, lookbook'i, haul'e i oczywiscie filmy na temat mojego synka!


Dzisiaj rano myjac zeby olsnilo mnie! Tak tak, oslnilo! Mowie sobie: Zaloze bloga, bedzie dopelnieniem moich filmow na YT! Po 2 minutach ekscytacji nowym pomyslem, pomyslalam sobie. A po co mi to? Malo mam zajec i obowiazkow przy Alex'ie? Moze i tak, ale chce. Koniec. Kropka. Postanowione. I jestem tutaj 15 minut pozniej z nowym postem!


Chcialabym aby blog byl luzny i przyjemny dla kazdego!



Zapraszam rowniez na moj kanal na YT :) Buziaki!  // Check out my YT channel also! Kisses!








Julia
xoxo

4 komentarze: